Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πέντε εντυπωσιακές επαύλεις στον Πρωταρά, μας κάνουν να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2024

Η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου φημίζεται για τα γοητευτικά μέρη της, τις γαλήνιες παραλίες της, τη διασκέδαση αλλά και τη γαστρονομία της. Όσοι -μην πούμε όλοι- έχουν περάσει έστω κι ένα καλοκαίρι εκεί, μπορούν να σου επιβεβαιώσουν την απαράμιλλη ομορφιά της επαρχίας, το μαγευτικό τοπίο, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας και φυσικά τις εντυπωσιακές επαύλεις με όλες τις ανέσεις που βρίσκονται εκεί.

Ειδικά δε ο Πρωταράς ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο για όσα προσφέρει στους επισκέπτες του: τόσες επιλογές για φαγητό, ποτό και διασκέδαση, που δύσκολα εντοπίζει κανείς σε καλοκαιρινό προορισμό, ένα πανέμορφο σκηνικό που μοιάζει σαν να έχει βγει από καρτ ποστάλ, καθώς και καταγάλανες θάλασσες που δίνουν μια εντύπωση για το πώς μπορεί να είναι ο παράδεισος!

Κάπου εκεί, βρίσκονται και οι εντυπωσιακές επαύλεις, μέλη της Villa Collection της Louis Hotels! Πρόκειται για πολυτελείς επαύλεις, που δεσπόζουν σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του Πρωταρά και που ξεχωρίζουν για τη διακριτική πολυτέλειά τους, τον εξοπλισμό τους αλλά και τις πλήρεις υπηρεσίες που διαθέτουν, προσφέροντας ό,τι πραγματικά θα ονειρευόταν κανείς για τις διακοπές του!

Με σύγχρονο σχεδιασμό και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, οι επαύλεις προσφέρουν επιπλέον παροχές στους επισκέπτες όπως καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, δροσιστικά ροφήματα, όπως νερό, αναψυκτικά, μπίρες και χυμό, καθώς και κρασί καθώς και άλλες εκπλήξεις! Τι περιμένετε; Ακολούθησέ μας... και κλείσε άμεσα τις διακοπές σου και επωφελήσου μέχρι και -35% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις!

Στη συλλογή ανήκουν οι πιο κάτω επαύλεις:

IMG_9673.jpg


Lora Pearl Luxury Villa
Ένα κομψό καταφύγιο, διακοσμημένο σε γήινα χρώματα και μποέμ πινελιές. Ευάερη και ευρύχωρη, η έπαυλη Lora Pearl προσφέρει γαλήνη, οικειότητα και άνεση, ενώ μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με θετική ενέργεια κατακλύζει κάθε επισκέπτη. Η έπαυλη διαθέτει τρία πανέμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια, το καθένα με δική του δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους, και δύο άλλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων ένα με διπλό queen κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια. Και τα τρία διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και καμπίνα ντους, πετσέτες, μπουρνούζια, στεγνωτήρα μαλλιών και όλες τις ανέσεις. Διαθέτει επίσης δύο πάρκινγκ, εξωτερική βεράντα με πισίνα και τζακούζι, καθιστικό, ξαπλώστρες, ομπρέλες, BBQ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και εσωτερική τραπεζαρία, καθώς επίσης και Roof garden με καθιστικό και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η Lora Pearl luxury villa είναι μέρος του πρόσφατα κατασκευασμένου συγκροτήματος Premiere Pearl Villas στον Πρωταρά. Η έπαυλη (154 τ.μ.) προσφέρει ένα exclusive περιβάλλον διαμονής ενώ βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια μακριά από τις γνωστές παραλίες του Sirena Bay και του Golden Coast.

Οι ένοικοι της Lora Pearl μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort: υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες, υπαίθριο τζακούζι μόνο για ενήλικες, παιδική πισίνα με παιχνίδια με νερό, μεγάλη εξωτερική πισίνα, παιδικό κλαμπ με επίβλεψη και γυμναστήριο.

INFO: Βρυσουδιών 156, Τ.Κ. 5295 Πρωταράς, Έπαυλη Ν14.
Τηλ.: 23 831 300
Email: st.elias@louishotels.com
Website: https://louishotels.com/el/louis-lora-pearl-luxury-villa.html

7444.jpg

Althea Kalamies Luxury Villas
Το συγκρότημα επαύλεων Althea Kalamies Luxury Villas βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Πρωταρά δίπλα στην παραλία του Louis Althea Beach Hotel και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την ψυχαγωγική και εμπορική περιοχή. Αποτελείται από 18 επαύλεις, 3ων και 4ων υπνοδωματίων, που μπορούν να φιλοξενήσουν αντίστοιχα 6 και 8 άτομα. Συνδυάζοντας την αισθητική με την μαγευτική θέα του απέραντου ορίζοντα, οι επαύλεις αυτές αποτελούν μια υπογραφή της σύγχρονης κομψότητας και της πολυτέλειας. Όλες οι επαύλεις διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό/θέρμανση κ.λπ., καθιστώντας τις ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές ή για διακοπές με την παρέα. Επιπλέον όλες οι ιδιωτικές πισίνες διαθέτουν πισίνα και είναι εξοπλισμένες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και έπιπλα κήπου, όπως επίσης και parking, ενώ παρέχουν υπηρεσίες καθημερινού καθαρισμού. Οι επισκέπτες, επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Louis Althea Beach.

INFO: Οδός Ελλήνων 34, Περνέρα , 5295 Πρωταράς.
Tηλ.: 23814141
Εmail: althea@louishotels.com
Website: https://louishotels.com/el/althea-kalamies-villas.html

0225.jpg

Chris Le Mare Gold Luxury Villa
Η έπαυλη Chris Le Mare Gold είναι επίσης μέρος του έργου Premiere Pearl Villas στον Πρωταρά. Η έπαυλη (154 τ.μ.) προσφέρει ένα ιδιωτικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τα οφέλη της εγγύτητας στην μεγάλη εμπορική πόλη του Παραλιμνίου και τα θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Οι παραλίες Sirena Bay και Golden Coast βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, ενώ ό,τι έχει να προσφέρει το πολυσύχναστο θέρετρο της Αγίας Νάπας δεν απέχει περισσότερο από 15 λεπτά οδικώς. Η έπαυλη ξεχωρίζει χάρη στον κομψό αλλά σύγχρονο σχεδιασμό της, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, όλα με δικό τους μπάνιο και άλλες ανέσεις, που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 6 άτομα, παρέχει ιδιωτική πισίνα (μέγεθος 28 τ.μ) με καταρράκτη, ξαπλώστες, εξωτερικό τζακούζι στην οροφή και άνετα έπιπλα. Παρέχεται επίσης ψησταριά για μπάρμπεκιου, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα. Η έπαυλη προσφέρει επίσης αρκετό χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο. Επιπλέον, διαθέτει roof garden (μέγεθος 47 τ.μ.) με ψυγείο, ξαπλώστρες, τραπεζαρία και ένα υπαίθριο τζακούζι. Οι επισκέπτες της Chris Le Mare Gold μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort, όπως νεροτσουλήθρες, υπαίθριο τζακούζι μόνο για ενήλικες, παιδική πισίνα, εξωτερική πισίνα, kids club και γυμναστήριο.
INFO: Οδός Βρυσουδιών 156, Τ.Κ. 5295 Πρωταράς, Έπαυλη Νο3.
Τηλ.: 23 831 300
Email: st.elias@louishotels.com
Website: https://louishotels.com/en/louis-chris-le-mare-villa-gold.html

010.jpg

Chris Le Mare Luxury Villa
H όμορφη αυτή έπαυλη βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του Πρωταρά και ξεχωρίζει για το στυλ καθώς και για τη σύγχρονη κομψότητα που την χαρακτηρίζει. Διαθέτει μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό και προσφέρει ιδιωτική πισίνα, κήπο και χώρο στάθμευσης. Η διώροφη έπαυλη Chris Le Mare Luxury Villa, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, περιλαμβάνει τρία δωμάτια, εκ των οποίων ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και 2 μικρότερα υπνοδωμάτια, με δύο μονά κρεβάτια και μπάνιο, ενώ είνα πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με δορυφορική τηλεόραση, μπουρνούζια και παντόφλες, καφετέρια εσπρέσο, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, και εξωτερικό αίθριο με BBQ, τραπεζαρία, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Επιπλέον, παρέχει πακέτο καλωσορίσματος κατά την άφιξη που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά. Οι ένοικοι της Chris Le Mare Villa μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Louis St Elias Resort.
INFO: Οδός Βρυσουδιών - Ξεροποτάμου 54, έπαυλη 9, 5306 Πρωταράς.
Τηλ.: 23 831 300
Email: st.elias@louishotels.com
Website: https://louishotels.com/en/louis-chris-le-mare-villa.html

Untitled Catalog1788.jpg

Nausicaa Luxury Villas
Οι πολυτελείς επαύλεις Nausicaa στον Πρωταρά βρίσκονται κοντά στον διάσημο κόλπο Fig Tree, που έχει βραβευτεί από το TripAdvisor ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Οι διώροφες επαύλεις δύο και τριών υπνοδωματίων, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 άτομα, είναι πλήρως επιπελωμένες και εξοπλισμένες με δορυφορική τηλεόραση, μηχανή Nespresso, τζακούζι στο μπάνιο του master bedroom, καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχοντας τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Ακόμα, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο στην αυλή, προσφέροντας μία πολυτελή επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές με ιδιωτικότητα και άνεση! Οι Nausicaa Luxury Villas αποτελούν το ιδανικό μέρος για οικογένειες, νεόνυμφους και ζευγάρια, καθώς και για όσους αναζητούν ηρεμία σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο του Πρωταρά και τη νυχτερινή ζωή. Οι πανέμορφα σχεδιασμένοι κήποι που περιβάλλουν τις Nausicaa Luxury Villas προσφέρουν μια όαση δροσιάς, χρώματος και σκιάς τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες στην Κύπρο! Οι επισκέπτες του Nausicaa Luxury Villas μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του Nausicaa Beach Hotel.
INFO: Σιττάρκας 19, Τ.Κ. 5296 Πρωταράς.
Τηλ.: 23 831 160
Email: nausicaa.reservations@louishotels.com
Website: https://louishotels.com/en/nausicaa-villa.html

Όλες οι επαύλεις που ανήκουν στo Villa Collection by Louis Hotels προσφέρουν όλες τις ανέσεις, όπως προϊόντα περιποίησης μπάνιου, μπουρνούζια και παντόφλες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, ειδικό καλωσόρισμα από τον chef με λιχουδιές καθώς και πακέτο με καλωσόρισμα με δροσιστικά ροφήματα και κρασί! Μαζί με τα πιο πάνω οι επαύλεις της Louis Hotels περιλαμβάνουν και άλλες εκπλήξεις που τις ξεχωρίζουν από άλλες επαύλεις στον Πρωταρά.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλες οι επαύλεις έχουν μέχρι και 35% έκπτωση σε προπληρωμένες κρατήσεις, για τη διαμονή σου αυτό το καλοκαίρι! Κάντε άμεσα τις κρατήσεις σας μέσω της https://louishotels.com/en/villa-collection.html

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close